Lid worden

Wil je graag in de buurt muziek maken in een orkest? Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20 tot 22 uur op een gezellige en informele manier onder leiding van een deskundige dirigent. Zo ben je elke week een avond eruit, en leer je nieuwe mensen kennen. In de pauze is er tijd voor uitwisseling met mensen met dezelfde hobby. We spelen muziek die varieert tussen licht klassieke, folk, filmmuziek, modern, latin en ga zo maar door.

We werken toe naar concerten en uitvoeringen: ontspanning door inspanning!

Heb je vroeger gitaar of mandoline gespeeld en lijkt het je leuk om dit op te frissen, of heb je nog nooit eerder een instrument bespeeld, maar wel de interesse om hiermee aan de slag te gaan? Of speel je viool en zoek je een nieuwe uitdaging? De mandoline heeft veel raakvlakken met de viool. Vraag naar de mogelijkheden. Er zijn ook mogelijkheden voor les.

Als lid kun je een instrument van ons lenen om te kijken of het wat voor je is. En als nieuwkomer krijg je een maatje toegewezen van jouw partij die je helpt met de nieuwe muziek, zodat je je snel op je gemak voelt.

We repeteren in het gebouw van de Senioren Sociëteit, Anjerstraat 18 A, Kampen, zowel op de fiets als met auto zijn we goed bereikbaar. Parkeren is op 2 min. lopen.

Meer informatie over ons orkest of nieuwsgierig of ons orkest ook iets voor jou is? Loop een keertje binnen en luister of speel mee en kijk wat de mogelijkheden zijn! Of neem contact op per mail met ons secretariaat:  info@kmckampen.nl. Bellen kan ook: 06 – 20 947 984.

Kijk hier naar het filmpje dat we gemaakt hebben voor Week van de Amateur Kunst Kampen 2021.

https://www.facebook.com/Kamper-Mandoline-en-Gitaar-Orkest-KMC-802794616401955/videos/133016735472781